Відома російська співачка Алла Пугачова розповіла відданим шанувальникам, як пройшов день народження їхніх спільних дітей з Максимом Галкіним.

Як відомо, 18 вересня двійнята Гаррі і Ліза Галкіни відзначили своє 8-річчя. Люблячі батьки замовили для малюків грандіозну вечірку в космічному стилі "Зоряних війн" (Star Wars), на якій зібралися близькі друзі сім'ї, Однокласники двійнят і діти зірок шоу-бізнесу.

На своїй особистій сторінці в соцмережі Instagram Алла Пугачова показала людину, яка влаштувала їм таке шикарне торжество. Як повідомила співачка, їй не довелося морочити голову з приводу організації свята, адже вона найняла справжнього професіонала.

"Ніяких турбот, а результат приголомшливий! День народження дітей запам'ятається надовго", - написала знаменитість.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Максим Галкін раніше в своєму Instagram показував, як аніматори в костюмах Дарта Вейдера, Люка Скайуокера і принцеси Леї розважали малюків. На столах іменинників і їх гостей були тематичні частування - тістечка, печиво і шоколад у вигляді героїв легендарної кіноепопеї.

Нагадаємо, Алла Пугачова і Максим Галкін зворушливо привітали своїх дітей з днем народження: "Нашим дивам сьогодні 8"

Як повідомляв Знай.uа, Максима Галкіна атакували нахабні шахраї: муляють гроші Алли Пугачової

Також портал Знай.uа писав, що Філіпа Кіркорова і Ані Лорак після довгих років дружби пронизала стріла купідона: "Парочка - гусак і гагарочка"