Поєдинок за перший трофей українського футбольного сезону відбудеться в середу, 22 вересня. Шахтар і Динамо зіграють у матчі за Суперкубок України.

Що цікаво, крім футбольних клубів Динамо і Шахтар, жоден інший не вигравав Суперкубок України. Футболісти Динамо вигравали його дев'ять разів, а "гірники" – вісім. У минулорічному поєдинку на НСК" Олімпійський" Динамо здолало Шахтар 3:1.

Донецький "Шахтар", фото: Instagram
Донецький "Шахтар", фото: Instagram

Тому футбольні фанати із завмиранням серця чекають цього матчу, і бажають своєму улюбленому футбольному клубу перемоги.

фото: ФК Динамо / Фейсбук
фото: ФК Динамо / Фейсбук

"Дев'ять українців проти восьми бразильців", " Динамо сьогодні розкатає шахту !!!", "Це такий новий формат гри? Дивитися як двоє тріпаються?", "Слава Україні"," В кого краще зіграє захист, той і виграє ", "Динаміка або нічия ","Шахтар чемпіон", "Київ тільки перемога Динамо Чемпіони", "Вийде в Металіст в прем'єр-лігу і торба шахті", - відзначили користувачі Мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадавши, що " Шахтар "виправдався, чому заїхав до" Росії "під час Ліги чемпіонів:"довелося жити". Представник "Шахтаря" розповів, чому футболісти заїхали в готель "Росія"

Як повідомляв "Знай.uа" , Андрій Шевченко натякнув на повернення в збірну України і появу п'ятої дитини в сім'ї: "Це межа"

"Знай.uа" писав, Андрій Шевченко зізнався, що хотів ще працювати зі збірною України: "Контракт був підписаний..." Андрій Шевченко розповів, що ж стало справжньою причиною відходу з поста тренера