Відома українська співачка Ірина Білик показала шкільні будні свого маленького сина Табріза. Цього року хлопчик пішов до першого класу.

Популярна українська співачка Ірина білик має багатотисячну армію шанувальників, тому вона намагається часто тішити їх новими фото, відео чи цікавими моментами з особистого та творчого життя у своєму Instagram, де за нею стежить понад 360 тисяч осіб.

Ірина Білик з сином, фото з instagram
Ірина Білик з сином, фото з instagram

Цього разу Ірина Білик вирішила показати шанувальникам шкільні будні свого маленького сина Табріза. Цьогоріч зірка віддала його до першого класу. Зазначимо, що хлопчик ходить до школи в Україні, хоча його батько Аслан Ахмадов живе у Москві.
Ірина Білик показала фото свого сина за партою. На світлині хлопчик старанно пише у зошиті намагаючись виконувати всі вказівки вчителів.

Скріншот stories Ірини Білик
Скріншот stories Ірини Білик

Варто нагадати, що Табріз - молодший син Ірини Білик, якому у виповниться шість. Його батько азербайджанський режисер Аслан Ахмадов, він проживає в Москві. Цього літа пара розлучилася, що стало причиною розриву відносин - невідомо.

Раніше Знай розповідав про те, що Ірина Білик у міні-сукні підкорила 71-річного Михайла Поплавського

Також Знай писал, що Ірина Білик після розлучення з Ахмадовим показала нового співмешканця

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще