Шахтар впевнено обіграв київське Динамо в матчі за Суперкубок України.

У середу, 22 вересня, на стадіоні НСК Олімпійський відбувся матч за Суперкубок України. Донецький Шахтар зустрівся з київським клубом Динамо.

Як відомо, матч спочатку за традицією повинен був пройти на початку сезону-ще 24 липня, але був перенесений на 22 вересня.

Експерти відзначають, що це один з найважливіших поєдинків за перше місце. Розпочався він о 21: 00 за київським часом на головній спортивній арені країни.

Динамо-Шахтар / фото: УПЛ
Динамо-Шахтар / фото: УПЛ

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Попри те, що домашній стадіон Динамо давав певну перевагу в підтримці, "Шахтар" обіграв своїх суперників у впевненій манері. У першому таймі гірники захопили ініціативу. Незважаючи на деякі небезпечні атаки "динамівців" на тридцятій хвилині Лассіна Траоре відкрив рахунок.

Футболіст Шахтаря отримав скидання від Марлоса, після чого той м'яким ударом верхівкою красиво закинув м'яча по дузі з рикошетом від лівої до себе стійки точно в ціль.

У другому таймі Шахтар почав лише нарощувати перевагу. На п'ятдесят четвертій хвилині команда забиває другий гол. Той же Лассина Траоре реагує на простріл Ісмаїліі і замикає передачу.

Незважаючи на те, що київський клуб непогано огризався, тотальну домінацію Шахтаря це не зупинило. Третій гол забив Алан Патрік на 61 хвилині, закріпивши розгром. Та ще як - потужний удар з тридцятиметрової дистанції відправив м'яч під хрестовину.

Раніше повідомляли, Ліга чемпіонів починається: "Динамо "з Циганковим проти" Бенфіки " з Яремчуком, 14 вересня.

Як повідомляв Знай.uа, Динамо-Металіст 1925: повернення Бущана, і Шапаренка на лавці після дебютного голу проти Франції.

Знай.uа писав, зірка" Шахтаря "Тарас Степаненко похвалився сталевими м'язами, як у боксера: "до перемоги".