Український актор і популярний телеведучий Андрій Джеджула разом з сином Даніелем показали, як вболівали на матчі за Суперкубок України.
Андрій Джеджула має досить велику аудиторію шанувальників, тому він намагається часто тішити їх новими фото, відео або ж цікавими подробицями з особистого та творчого життя у своєму Instagram, де за ним стежить понад 250 тисяч осіб.

Скрін, Instagram Джеджула
Скрін, Instagram Джеджула

Цього разу Джеджула вирішив показати, як розважається зі своїм сином. Він вирішив відвести спільного з Сантою Дімопулос сина на матч за Суперкубок України, де за першість змагалися футбольні клуби "Динамо" та "Шахтар".
На опублікованому фото телеведучий з сином позує на фоні стадіону, при цьому Даніель тримає у руках келих. Що було у келиху хлопця - невідомо.

Фото зі сторінки Андрія Джеджули
Фото зі сторінки Андрія Джеджули

"На словах малого: "Так вип'ємо ж за Динамо" нам вкатали перший! Малий! Далі пий за Шахтер😂", - так іронічно Андрій Джеджула підписав фото з сином.

Варто нагадати, що Андрій Джеджула з Сантою Дімопулос познайомився у 2006 році. Пара жила у цивільному шлюбі, а 29 жовтня 2008 року у них народився син, якого вони назвали Даніель. У травні 2010 року Санта та Андрій розірвали стосунки.

Раніше Знай писав, що Андрій Джеджула проговорився, чим займається після розлучення з дружиною : "Всіх без розбору"