Український актор і популярний телеведучий Андрій Джеджула поділився радістю зі своїми шанувальниками – його син йде в школу. На сторінці в соціальній мережі Instagram з'явилася його нова публікація, присвячена Дню знань-1 вересня.

"Вазон в руках у підлітка, похмурий чоловік в окулярах! Вимальовується ілюстрація легендарного фільму! Хоч і на місці Дені повинна була бути Наталі Портман, а на моєму Жан Рено, я думаю, ми чітко позначили викладачам серйозність моменту», - розповів батько школяра.

«А якщо серйозно, то мій малий не переносить пилок квітковий і моментально чхає! Букети постоять день-два і в смітник! А вазон і кисень в класі додає і простоїть ще довго після закінчення школи!", - пояснив він шанувальникам нетрадиційний вибір подарунка.

У коментарях фанати бажає юному Джеджулі успіхів у школі.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

«Класний. В добру путь", "Хороші хлопці! І рішення з квітами абсолютно правильне! Цікавого навчального року!",- пишуть шанувальники.

Раніше ми писали про те, що Андрій Джеджула запустив донечку високо вгору після скандалу з екс-дружиною: "задоволений"

Нагадаэмо, Андрій Джеджула видерся на дах 40-поверхового будинку і показав наслідки розлучення

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Джеджула відповів на звинувачення дружини в побитті: "ганьбить моє прізвище"