Відома українська співачка Настя Каменських вразила розкішною фігурою в обтислій шовковій сукні.

Співачка і дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, має чимало шанувальників. Саме тому зірка намагається часто тішити їх новими фото або ж цікавими новинами з особистого та творчого життя у своєму Instagram, де за нею стежить 5,3 мільйона осіб.

Цього разу Настя Каменських поділилася спокусливим фото. На фото зірка легенько прогнулася назад, демонструючи свою ключиці. Дружина Потапа одягла легеньку сукню-комбінацію у чорному кольорі, яка вдало підкреслила витончену фігуру співачки. Свій образ Каменських доповнила стильним кольє та ніжним браслетом.

Фото зі сторінки Насті Каменської
Фото зі сторінки Насті Каменської

Користувачам мережі припало до душі нове фото Насті Каменських, тому вони прийнялися лайкати його та залишати для співачки десятки компліментів.

"Так красива, красива!", "Вогонь 🔥❤️", "Сексі", "Красуня❤️❤️❤️", "Шикарна жінка😍😍😍", "Як завжди неперевершена 😍 Чарівне фото🔥 маленька чорна сукня завжди виграшний образ 😍", "Шикарна 🔥", "🔥👏 вау",- такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Настя Каменських перетворилася на Катю Осадчу і станцювала, як у 17 років: "У кожного чоловіка мікроінсульт". Замерзла без Потапа Настя Каменських зігрілася танцем

Раніше Знай писав, що Потап "набрався" комплексів поруч з успішною Настею Каменських і тепер намагається "молодитися": "як підліток"

Також портал Знай.иа писав, що у перерві між концертами Настя Каменських згадала про любов до Потапа: "Так фальшиво..."