Шоу "Маскарад" на телеканалі "1+1", де зіркові судді намагаються вгадати, хто ховається під вигадливими костюмами, відвідала справжня єгипетська богиня в образі кішки. Про це розповіли на сторінці проекту в соціальній мережі Instagram.

На сцену, яку перетворили на прадавній храм Бастет, піднялася гнучка жінка в обтислому костюмі. Одяг не приховував її стрункого тіла – мабуть, це найменш громіздкий костюм за всю історію існування шоу.

Під ремікс пісні Брітні Спірс «Toxic» вона виконала кілька акробатичних трюків на очах у глядачів. Судді телепроекту були вражені її виступом.

«Неймовірний акробатичний номер від єгипетської жінки-кішки. А як ви вважаєте, хто ховається під цим звабливим образом? Не пропустіть новий випуск найзагадковішого шоу країни «Маскарад» вже цієї суботи о 20:20!», - пообіцяли на телеканалі.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Глядачам виступ також сподобався, і вони наперебій вгадують, хто ж із зірок ховається за маскою.

«Номер і постановка – вогонь!», «Подкопаєва», «Нана», «Даша Астаф'єва», «Тіна», - припускають коментатори.

Нагадаємо, що Юлія Саніна з The Hardkiss готова розкривати учасників шоу "Маскарад": "Фантастичне розслідування". За перемогу боротимуться дві зіркові команди

Раніше Знай писав, що медуза Горгона на "Маскараді" поставила Ірину Білик у незручне становище: "В тебе було багато змій". Білик змусила Медузу Горгону на "Маскараді" зізнатися в потаємному

Також Знай повідомляв, що загадковий Нептун з нового сезону "Маскараду" спокусить усіх жінок: має неймовірну силу. Показали загадкового персонажа з нового сезону шоу "Маскарад"