Красиві образи-один з факторів, за що ми так любимо більшість артистів. Незвичайні фото, дизайнерські костюми, та навіть Новини, коли зірка збирає стильні образи з секонд-хенду викликає у нас захват. Ми всі затримуємо подих, коли бачимо, як наш кумир з'являється в екстравагантному образі на публіці, або в рамках фотосесії. На цей раз нас порадувала Юлія Саніна, солістка групи The Hardkiss

Фото опублікували в Instagram-профілі zhvl_official

Неймовірний образ Юлії Саніної @the_hardkiss. Як тобі наряд співачки? Діліться в коментарях-пишуть в джерелі. А пишуть зовсім не дарма. Юлія Саніна і без того зачаровує, прекрасна жінка, а в новій фотосесії вона і зовсім виглядає богоподібно. - Прекрасна дівчина, з яскравим трендовим макіяжем, в незвичайній сукні, чорно-білим з червоним ажуром, яке приголомшливо підкреслює фігуру і фактуру артистки. Впевнений погляд дівчини додає атмосфери і без того приголомшливому фото.

Пост з аккаунта ЖВЛ, Instagram zhvl_official
Пост з аккаунта ЖВЛ, Instagram zhvl_official

Коментатори в повному захваті. "Супер фотка!"- пишуть вони, розбавляючи потік коментарів закоханими смайликами. Не дивно. Як в Юлію можна не закохається? Вона є однією з найяскравіших зірок української естради в даний момент. Крім того. Дівчина дуже красива, і це складно заперечувати. Тому, в якому б образі не з'явилася співачка – захоплені коментарі не змусять себе чекати.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, раніше Юлія Саніна з Hardkiss перетворилася на блондинку з синіми губами

Також "Знай.иа" писав, що Юлія Саніна з The Hardkiss готова розкривати учасників шоу "Маскарад"

Як повідомляв портал "Знай.иа", Юлія Саніна з The Hardkiss захотіла змін і одягла прозорий наряд