Донька відомої співачки Олі Полякової Маша, яка нещодавно створила свій музичний гурт, здивувала українців загадковим образом.

Маша Полякова останнім часом досить активно веде свої соціальні мережі. 16-річна дівчина вже має досить велику армію прихильників, тому вона намагається часто тішити їх новими фото, відео, або ж цікавими моментами з творчого та особистого життя у своєму Instagram, де за нею стежить понад 170 тисяч осіб.

Скріншот допису Маші Полякової
Скріншот допису Маші Полякової

Цього разу Маша Полякова вирішила поділитися одним зі своїх найулюбленіших відео, яке вона зняла під пісню гурту "Нервы". На ньому донька Полякової постала у досить яскравому образі, вона зробила яскравий макіяж, виразно підкресливши свої очі. Родзинкою образу Маші стала червона помада на губах та масивні ланцюжки на шиї.

Маша Полякова, скріншот із відео
Маша Полякова, скріншот із відео

"Мені просто дуже подобається це відео", - так Маша Полякова підписала опубліковані кадри.

Користувачам мережі так само як і Маші Поляковій сподобалося це відео, тому вони прийнялися залишати для юної зірки компліменти.

"Мені теж", "Круто🔥❤️", "Маша, тут ВАУ красуня ♥ ️", "Мені теж) 🔥", "Обожнюю це відео, ти тут така шалена 😍😍😍", "Кайф 🔥", "Красуня 👏👏 👏 "," Да ти тут крашиха 🔥 "," І мені теж це відео кайф 🔥🔥🔥😍 ",- такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Маша Полякова зважилася на різку зміну зовнішності, мама не проти: "Потрібна допомога". Маша Полякова поділилася знімком в абсолютно новому образі

Раніше Знай писав, що донька Олі Полякової з'їла частування для гостей, поки вони їхали: "Маша, бл*ть". Дівчина показала, як відпочиває на вечірці.

Також Знай повідомляв про те, що Маша Полякова облизала хлопця і нарвалася на критику