Відома українська телеведуча, яка прославилася завдяки програмі "Аферисти в сiтях", Олена-Крiстiна Лебідь поділилася домашнім фото зі своїм вихованцем.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої дівчина є. Регулярно там з'являються кадри з робочих проектів, або ж подібні-домашні. Щодня за нею стежить понад 320 тисяч користувачів.

Цього разу шанувальники можуть помилуватися милим фото з домашнім улюбленцем. Французького бульдога вона завела ще на карантині, і назвала Сарочкою.

Вони разом сидять за столом, і позують в камеру. Варто відзначити, що поруч з ними стоїть величезний букет квітів, який дівчині подарував її коханий, Павло Розенко.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ранок почався з "Просто так!💐" і моєї відвислої щелепи 😍де ти в ранковому Мордері це знайшов??? Магія 🪄, так, @pavlorozenko ?🙈 🙈 🙈 "- йдеться в повідомленні.

У коментарях користувачі почали писати, що вони думають про знімок з собачкою.

"Всім би такого💐 з ранку "Просто так"😍 😍 😍";

"Найкраща!! З добрим ранком🤧 🤧 🤧 💗 💗 💗";

"😍😍";

"Але воно заворожує! Ви молодець";

"Доброго ранку всім як і раз і g'ятниця 🙌";

"Напевно, це любов?)👏";

"Побільше таких людей!".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Варто відзначити, що зараз тривають зйомки нового проекту "Аферисти в сiтях". Глядачів чекають нові цікаві сюжети з викриттям.

Раніше повідомляли, наречена Розенко Олена-Крiстiна Лебідь показала, що з нею зробив стоматолог: "скляна ніздря".

Як повідомляв Знай.ua, наречена Розенко Олена-Крiстiна Лебідь спробувала себе в рибалці: "Кайфонула від душі".

Знай.ua писав, спідниця нареченої Розенко Олени-Крiстiни Лебідь зрадницьки задралася, екс-міністр тільки радий.