Головний ведучий країни - Григорій Решетник щодня активно ділиться своїм особистим і робочим життям в Instagram, за яким люблять спостерігати 503 тис. підписників. Найбільше лайків збирають фотографії з дітьми. У сім'ї Решетових їх троє і всі три хлопчики.

Скріншот з Instagram

Нещодавно стартував новий сезон найпопулярнішого шоу "Холостячка" і найголовнішою холостячкою країни стала відома українська співачка – Злата Огнєвіч. За її серце прийшло змагатися 25 успішних і красивих чоловіків з України, а також з Болгарії, Мексики і Лондона.

Скріншот з Instagram

Скріншот з Instagram

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Цього разу Решетник вирішив усім продемонструвати як потрібно проводжати дитину до школи. Його син Дмитро був одягнений в гумові чоботи і йшов з величезним парасолькою і портфелем на спині.

Скріншот з Instagram

Спочатку тато подумав, що дитині погано видно дорогу і вирішив контролювати кожен його крок. Діма не звертав увагу на вказівку і тому Решетник вирішив, що дитина заснула під парасолькою. Відповідь сина не змусила себе довго чекати, мало того, що дитина не була сонною, так він ще й порекомендував татові заховати телефон, щоб той не зламався. Після чого Григорій Решетник попросив свого сина піти по калюжах.

Скріншот з Instagram

Підписники рекомендують Гриші теж спробувати походити по калюжах, деякі милуються з цього відео, ну є і ті, хто дивуються: чому тато говорить українською мовою, а син російською.

Скріншот з Instagram

Скріншот з Instagram

Нагадаємо, що Григорій Решетник з "Холостячки" влаштував батл між фаворитами Злати Огнєвіч: "Схожий на Еллерта".

Також, Знай.юа писав, що Злата Огнєвіч заявила, що чоловікам на "Холостячці" доведеться гарненько "попітніти": "Поруч з сильною жінкою складно".