Ведучий популярного шоу "Холостячка" Григорій Решетник влаштував батл між чоловіками, які борються за серце співачка Злати Огнєвіч.

Відомий телеведучий Григорій Решетник частенько тішить своїх шанувальників різними фотографіями, відео чи цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за ним стежать понад 500 тисяч осіб.
Цього разу Решетник опублікував фото з двома учасниками другого сезону шоу "Холостячка" та влаштував між ними змагання. Що цікаво, обох претендентів на серце Злати Огнєвіч звати Роман.

Фото зі сторінки Григорія Решетника
Фото зі сторінки Григорія Решетника

"Сподіваюсь ви готові до першого голосування цього сезону!? Рома-стоматолог чи Рома-психолог? 🤔Обери свого Рому та поясни чому?:)", - так Григорій Решетник підписав світлини з учасниками шоу.

Користувачі мережі у коментарях одразу ж прийнялися обирати того учасника шоу "Холостячка", який більше припав їм до душі. Думки українців буквально розділилися навпіл.

"Рома стоматолог щирий😍", "Рома стоматолог)) харизматичний, красунчик)", "Мої два фаворити😍", "Психолог, все просто, мені подобаються чорняві 😏", "Рома психолог🔥🔥🔥🔥", "Рома-стоматолог , бо він лікував мої зуби протягом 3 років "," Рома психолог - переможе. А найцікавіше він дуже схожий на Еллерта "," Стоматолог "," Не знаю, як для життя, але погляд Роми психолога ... ох ... це ... 🔥 ",- зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Григорій Решетник з "Холостячки" рішуче притиснув красуню до стіни: діти почекають. Григорій Решетник поділився дуже пристрасними фотографіями з дружиною

Як повідомляв "Знай.ua", поки дружина Христина вдома з дітьми: Григорій Решетник "зацілував ""Холостячку" Ксенію Мішину

Знай.ua писав, Григорій Решетник влаштував "трійничок" зі Златою Огнєвіч і Ксенією Мішиною: "Перша холостячка"