Відома, молода, гаряча артистка українського шоу-бізнесу - Надія Дорофєєва - продовжує підкорювати своїми хітами і динамічними кліпами всю країну.

Скіншот з Instagram

Красуня не перестає стежити за модою і завжди слідує американським тенденціям. Кожен її вихід у світ - це чітко продуманий образ, в якому вона приділяє увагу кожній деталі. Звичайно, з такою ідеальною фігурою як у Наді, гріх виглядати буденно і скудно. Також варто відзначити, що артистка може собі дозволити яскравий і кричущий макіяж, а може взагалі тижнями не фарбуватися, якщо у неї вільний графік від гастролей і виступів.

Скіншот з Instagram

Така увага до моди спонукала її відкрити свій власний шоурум з корейської одягом і салон краси "So DoDo".

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Скіншот з Instagram

Надія Дорофєєва перебуває у шлюбі з відомим співаком і шоуменом - Володимиром Дантесом. познайомилися вони ще в 2011 році і через чотири роки зіграли весілля. Цього літа на річницю пари, Дантес у своїй публікації написав дуже зворушливі слова.

" 6 років офіційній родині!😱 😱 😱 Це називається чавунна весілля. Як же жахливо це звучить🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️ Для нас з Надею все-одно найважливішою датою залишається 5 серпня! Це день нашого знайомства. Але не можу обійти цю дату. Витерпіти мене 4 роки і потім сказати "я згодна" - ти просто хто?) Тобі пам'ятник за життя поставити потрібно. Т. к в мої 23-27 я був, прям, кінченим))) спасибі, що міняєш і змінюєшся. Мені з тобою, як на самих екстремальних атракціонах: дуже хочеться, місцями страшно, захоплює дух, але внизу живота все-одно шалено приємно лоскоче. Люблю тебе, моя утя!",

- написав на своїй сторінці Instagram співак.

Скіншот з Instagram

За цей довгий термін у пари так і не з'явилася дитина, за словами Надії, вона ще занадто молода і не готова присвітити своє життя дітям. Правда, у відносинах Дорофєєва вирішує не тільки питання з приводу дітей, а й багато інших. Наприклад, як сьогодні, вона вирішила віджати у чоловіка машину лише тому, що їй вона більше підходить під одяг, який сьогодні вибрала зірка.

" @vladimirdantes мені твоя машина сьогодні більше підходить))",

- написала у своєму Instagram Надія Дорофєєва.

Скіншот з Instagram

Нагадаємо, що Володимир Дантес розповів про труднощі тривалих відносин з Надею Дорофєєвою: "намагатися стримувати...".

Також, Знай.юа, писав, що У 40-річного Потапа заграло дитинство в одному місці: "Льоша, віддай шапку синові"