Ведучий шоу "Сніданок з 1+1" Руслан Сенічкін частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїх сторінках в соціальних мережах мережах Instagram і Facebook, де за його життям стежать понад 190 тисяч осіб.

Зараз чоловік і там, і там виставив однаковий знімок, на якому постав разом з красунями Машею Єфросиніною і колегою по знімальному майданчику Людмилою Барбір.

Руслан Сенічкін, instagram.com/ruslan_senichkin
Руслан Сенічкін, instagram.com/ruslan_senichkin

Руслан присів навпочіпки, поки над ним встали відомі телеведучі. І якщо Людмила Барбір стоїть елегантно, посміхається і дивиться прямо в камеру, то Маша Єфросиніна вирішила з гумором підійти до цього знімка. Вона стиснула кулаки і показала потужність жіночої натури.

"Обережно! Вб'є красою🧸", - пише Руслан Сенічкін у публікації.

Маша Єфросиніна, фото: Instagram
Маша Єфросиніна, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Як завжди - ви вражаєте красою! 😜Дякую за настрій!", "Таки так❤️ краса на цьому фото зашкалює🔥", "Спасибі, Руслан, за прекрасні передачі! Дуже рада коли вас бачу!", "Класні!👍", "Кращі!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, кулінарний гуру "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін спробував Україну на смак: "Можна нескінченно"

Як повідомляв "Знай.ua", ведуча Людмила Барбір змінила телестудію на шкільну кухню:" 150 котлет за 8 хвилин"

Знай.ua писав, Маша Єфросиніна з Олею Поляковою поговорили про своїх доньок, а також про інтим: "Я б сходила на вписку"