Для всіх шанувальників красивого боксу і українського чемпіона Олександра Усика з'явилися важливі новини. Так, в ніч на 26 вересня в англійській столиці на стадіоні футбольної команди "Тоттенхем Хотспур" відбудеться бій за участю чемпіона світу в професійному боксі за версіями IBF, WBO і WBA в суперважкій вазі Ентоні Джошуа і Олександра Усика.

Це шоу організувала Matchroom Boxing, промоутерська компанія впливового в світі боксу функціонера Едварда Хірна.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських спортивних видань.

Усик-Джошуа, скріншот: YouTube
Усик-Джошуа, скріншот: YouTube

На рахунку британця Джошуа з Англії - 24 перемоги, з них 22 отримані достроково, і лише одна поразка. Це фіаско (технічний нокаут в 7-му раунді) влітку 2019 року від кулаків Енді Руїса британець закрив перемогою за очками в реванші, який відбувся в кінці того ж сезону.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Його противник - обов'язковий претендент Усик з України, у якого немає поразок, а на 18 перемог тринадцять - дострокові. Обидва - олімпійські чемпіони.

Пряму трансляцію поєдинку супертяжів (понад 90,7 кг) Джошуа і Усика в Україні підтримують кілька платформ: основна – онлайн-стрімінг DAZN, також телеканал Sky Sports і місцевий сервіс MEGOGO.

Головні бої цього шоу в Лондоні почнуться 25 вересня приблизно о 20:00 за Києвом, а головний поєдинок – орієнтовно о 00:00 або трохи пізніше.

Раніше повідомляли, Олександр Усик перед боєм з Джошуа перетворився на лисого Джокера і покликав кума на допомогу: "Вірю в перемогу".

Як повідомляв Знай.uа, молодий накачаний українець у Парижі нокаутував російського ветерана: вистачило трьох хвилин.

Знай.uа писав, Олександр Усик захопив сталевим пресом перед боєм з Ентоні Джошуа: "Інопланетна вправа".