Вчора, в п'ятницю, 24 вересня 2021 року, відбулася прем'єра другого епізоду нового сезону романтичного шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч.

Співачка любить радувати шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 330 тисяч чоловік, і робить це все частіше і частіше. А зараз поговоримо про кількість учасників, які продовжать боротися за її серце в нових епізодах.

Холостячка. Фото: Realist.Online.
Холостячка. Фото: Realist.Online.
Холостячка. Фото: Realist.Online.

Учасників залишилося всього 14, двом чоловікам довелося піти з проекту за бажанням Злати Огнєвіч.

"Відбувся другий випуск 2 сезону романтичного реаліті "Холостячка" 🌹 Злата Огнєвіч зробила свій вибір. Пишіть в коментарях, за кого будете вболівати👇", - йдеться в публікації на офіційній сторінці проекту.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дівчина попрощалася з Ігорем Присяжнюком, який дозволив собі неприємне висловлювання на адресу співачки, побажавши їй, щоб у неї нічого не вийшло в пошуку любові. А ще свій шлях на "Холостячці" закінчив Євген Селютін.

Перша вечірка шоу "Холостячка", скріншот
Перша вечірка шоу "Холостячка", скріншот

"Рома стоматолог - the best😍 Головне, щоб не було як Назар в минулому сезоні з купою скелетів в шафі", "Два романи❤️", "Васко фаворит, особливо після побачення і сюрпризу!🔥", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, на "Співають всі" з'явився "посланець" Злати Огнєвіч: змусила Могилевську знову станцювати з ямою

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячку" Злату Огнєвіч роздягли і розглянули з усіх боків на першому груповому побаченні: мокра і в пелюстках троянд

Знай.ua писав, "Холостячку" Злату Огнєвіч підняли в небо на першому побаченні: "Я закохалася"