Відома вже далеко не перший рік українська співачка Ірина Федишин, яка кілька тижнів тому розповіла телеведучій "Світського життя" Каті Осадчій про жорстку аварію, вирішила порадувати шанувальників "грудочками радості".

Виявилося, що співачка роздає "в добрі руки" кошенят, яких нещодавно народила її кішечка.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ірини Федишин в мережі Instagram.

Публікація Ірини Федишин, скріншот: Instagram
Публікація Ірини Федишин, скріншот: Instagram

"Я і не сподівалася, що буде так багато охочих отримати котика. Приємно, що відгукнулися стільки людей. Тепер переглядаю ваші повідомлення і дуже не просто визначитися з вибором. Але часу ще трошки є, тому що кошенята набираються сил. І як тільки почнуть пити молоко самостійно - можна буде віддавати. Думаю, цей момент настане незабаром.", - підписала публікацію Ірина.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Публікація Ірини Федишин, скріншот: Instagram
Публікація Ірини Федишин, скріншот: Instagram

Також до публікації Ірина додала відео, на якому можна побачити співачку і її хвостату улюбленицю. До слова, співачка одягла дуже екстравагантний костюм для домашнього вбрання - шкіряний костюм.

Однак в якості будиночка співачка вибрала для своєї кішечки і її посліду картонну коробку, де і помістила цілий "прайд" маленьких кошенят.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огнєвіч і Тоня Матвієнко розповіли про прояв кохання на публіці.

Знай.uа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров.