Популярна українська виконавиця, а також дружина продюсера Олексія Потапенка, Настя Каменських частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Зараз вона задумалася над тим, щоб у кожного була своя суперсила, спрямована на інших людей. Наприклад, можливість окриляти або бачити майбутнє, виконувати мрії. Хоча подібне все ж існує в реальному світі, за словами Каменських, і називається це силою добра.

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux
Настя Каменських, instagram.com/kamenskux

"Вже 10 років фонд @tabletochki_ творить найдобріші та найпрекрасніші речі для своїх маленьких підопічних-діток з онко. А я дуже щаслива, що рік тому стала його амбасадором і виявилася причетною до чогось настільки світлого 🥰 кожен з вас теж може приєднатися до цієї важливої і доброї справи", - заявляє виконавиця.

Підписка не має певної вартості.

Настя Каменських, фото з Instagram
Настя Каменських, фото з Instagram

"Милашка така🥺 💔", "Хорошу справу робите ❤ ️ Настя, ви просто красуня і прекрасна людина, захоплююся вами🙌", "Так, це дуже важливо!!😍 Творимо добро!❤️🙌", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Настя Каменських зайняла місце Каті Осадчої після пологів: розповість про весілля Alyona Alyona і "пригоди" Клопотенко

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських ощасливить когось своїм малятком: Потап про таке і не мріяв

Знай.ua писав, Настя Каменських закохала в себе чоловіків на зло Потапу: "Якщо роздягнешся..."