В'ячеслав Узєлков розповів про факти насильства над дружиною. Відповідне відео з'явилося на ютуб-каналі Live

Як відомо, в 2018 році відомий український боксер, а також тренер телепроекту "Зважені та щасливі" В'ячеслав Узєлков розлучився зі своєю дружиною фітнес-тренером Мариною Боржемською після двадцяти років спільного життя.

У ЗМІ активно гуляє інформація, що Марина розлучилася з В'ячеславом Узєлковим через домашнє насильство, хоча сама тренер про це говорити не хотіла і не хоче.

В'ячеслав Узєлков, фото: Instagram
В'ячеслав Узєлков, фото: Instagram

У своєму інтерв'ю вона розповіла, що боїться свого колишнього чоловіка і була змушена покинути їх спільну квартиру без речей.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Нещодавно Узєлков взяв участь на шоу "не проломи мені", де зізнався у факті насильства над дружиною, проте зазначив, що це було в результаті випадковості.

Я штовхнув її, ок? Я випадково її вдарив, коли бився. І від одного з ударів потрапило людині і трохи Марині відійшло... Тоді я захищав її, хоча ми ще не зустрічалися...
, - повідомив він.

Психіатр Спарта субота, який був на шоу, визнав, що боксер не бив свою дружину. Він зазначив, що випадки домашнього насильства було б неможливо приховати такої публічної особистості.

Нагадаємо, раніше Тренер "Зважених та щасливих" Боржемська поділилася легкими рецептами салатів для схуднення: швидко, смачно і надійно

Як повідомляє портал «Знай.uа» Колишня Узєлкова Боржемська розповіла про своє ставлення до вишиванок: "спасибі ,що народилася в Україні"

Також «Знай.uа» писав, що Ніякої депресії і авітамінозу: Марина Боржемська показала, як відновитися після пологів