Після того, як український боксер Олександр Усик в ніч з 25 на 26 вересня воював з Ентоні Джошуа і переміг його, спортсмена привітали з досягненням його колеги.

Наприклад, відомий футбольний агент Вадим Шаблій, що володіє компанією Prostar, опублікував знімок з Усиком в соцмережі Instagram.

Компанію Усику і Шаблію в Лондоні склав український футболіст, атакуючий півзахисник збірної України і лондонського «Вест Хем Юнайтед» Андрій Ярмоленко.

Скрін, Instagram Шаблій
Скрін, Instagram Шаблій

"Чемпіон", - підписав Шаблій фото, супроводивши його ЕМОДЖІ у вигляді боксерської рукавички.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Судячи з зовнішнього вигляду Усика, знімок був зроблений вже після бою з Ентоні Джошуа – у нього сильно розсічена брову.

"Сильно", "Це топ!", "Сильне фото!», «BGV group. Саню з красивою перемогою!!! Браво, Козак", " Вадим на фарт!", - пишуть у відповідь в коментарях шанувальники популярних українських спортсменів - і боксера, і футболіста.

Скрін, Instagram Шаблій
Скрін, Instagram Шаблій

Як відомо, Олександр Усик здобув перемогу над британцем Ентоні Джошуа і став чемпіоном світу за версіями WBA Super, IBF, WBO і IBO в суперважкій вазі.

Нагадаємо, раніше Олександр Усик перед боєм з Джошуа перетворився на лисого Джокера і покликав кума на допомогу: "Вірю в перемогу"

Також "Знай.uа" повідомляв, що молодий накачаний українець у Парижі нокаутував російського ветерана: вистачило трьох хвилин

Як повідомляв портал "Знай.uа", Олександр Усик захопив сталевим пресом перед боєм з Ентоні Джошуа: "Інопланетне вправу"