Відома і вже успішна українська модель, учасниця "Ліги сміху", а також резидентка "Жіночого кварталу" Валерія Товстолес частенько радує армію шанувальників різними кадрами на своїй сторінці в мережі Instagram. Тут за її життям стежать понад 34 тисячі людей.

Цього разу Лєра вирішила трохи повеселитися в спортзалі, який вона між іншим відвідує регулярно.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Лєри Товстолес в мережі Instagram.

"Від чого вам складно втриматися?) Я не відмовлюся від чіпсів. Знаю, це жахливо, але факт. Не втримаюся від пустощі налякати когось. Не зможу втриматися, щоб не шльопнути подругу по дупі. Чи не промовчу якщо гратиме щось з рефлексу. Не зможу втриматися і не піти в спортзал у свій вихідний. Хоч годину, але виділити час на себе. А краще дві. А вам від чого складно втриматися?)", - запитує Валерія.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Лера Товстолес, скріншот: Instagram
Лера Товстолес, скріншот: Instagram

На свіжому відео можна помітити, як Лєра буквально застрибнула на боксерську грушу, на якій тренують силу і витривалість спортсмени.

Також на відео артистка трохи сповільнила кадр, коли їй вдалося повернути голову вбік і скорчити гримасу.

Лера Товстолес, скріншот: Instagram
Лера Товстолес, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Лєра Толстолес з "жіночого кварталу" зізналася в пристрасті до "голих" фото: "Лайкають більше".

Як повідомляв Знай.uа, Олена Кравець тепло підтримала Настю Оруджеву з кварталу перед участю в "Танцях з зірками": "Мої пташки".

Знай.uа писав, зірка "жіночого кварталу" Ірина Сопонару залишилася лише в одній сукні, завмерши в спокусливій позі: "Готова...".