Для всіх шанувальників українського футболу, а також тих уболівальників, яким дуже подобається церемонія виконання Національного Гімну України перед улюбленою спортивною подією, з'явилися дуже цікаві новини.

Так, гравець Вінницького клубу "Верес" Сергій Панасенко встиг скласти конкуренцію самому Дзідзьо в його виконанні всіма улюбленого славня. Вболівальники вже встигли заявити, що емоційне виконання Сергія - це особливий вид мистецтва.

Про це стало відомо завдяки уривку з передматчевого виконання Національного Гімну України, який доступний в мережі YouTube.

Ось так, від щирого серця, заспівав Сергій Панасенко:

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Згідно з даними спортивних видань, в цьому матчі "гірники" здобули велику перемогу над "Вересом" - 4:1. На 22-й хвилині Мірошник зрізав м'яч у свої ворота. Геннадій Пасіч дальнім ударом на 30-й хвилині зрівняв рахунок.

На 55-й хвилині Тете знову вивів гірників вперед. Марлос реалізував пенальті на 79-й хвилині. На 87-й хвилині Траоре довів рахунок до розгромного.

Раніше повідомляли, "Шахтар" розгромив "Динамо" на Суперкубку України.

Як повідомляв Знай.иа, "Шахтар" виправдався, чому заїхав до "Росії" під час Ліги чемпіонів: "Довелося жити".

Знай.иа писав, зірка "Шахтаря" Тарас Степаненко похизувався сталевими м'язами, як у боксера: "До перемоги".