Українська співачка, яка поки ще не встигла отримати величезну популярність, Laliko (Лалі Ергемлідзе), а також резидентка гумористичного шоу "Жіночий квартал" вирішила порадувати своїх друзів і підписників "сонячною" публікацією про літо.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Лалі в мережі Instagram.

Публікація Лалі Ергемлідзе, скріншот: Instagram
Публікація Лалі Ергемлідзе, скріншот: Instagram

""Літо помре раніше за всіх, літо вже вмирає. Літо в щось вірить, тому вмирає так сміливо. Літу анітрохи себе не шкода - воно щось знає. Воно знає що воно буде знову! Воно помре зовсім не надовго, а потім знову народиться. І знову помре... Воно звикло. Добре, якби я звик вмирати і народжуватися. Як це сумно і як весело!". Їжачок в тумані - це шедевр для дітей. Тільки от розумієш це вже зовсім не дитиною", — підписала публікацію артистка.

На свіжому фото можна помітити Лалі, яка вмостилася біля віконця в автомобілі. Судячи з сонячної атмосфери не фото можна зробити висновок, що артистка перебувала в мікроавтобусі для артистів і поїхала в черговий концертний тур разом з "Жіночим кварталом".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Публікацію почали активно лайкати, а також залишати під нею коментарі. Ось, що написали для Лалі: "І весна, і осінь, і зима тоді за таким же принципом", "Літо передає життя осені, яка теж надихає на ніжні почуття. Так що більше оптимізму!!!", "Круто сказано".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Лалі з жіночого кварталу розповіла про материнство під час карантину: "Почало смикатися не тільки око".

Як повідомляв Знай.uа, Кошовий з "Квартал 95" з дружиною на карантині дійшли до краю - "Камінь, ножиці...".

Знай.uа писав, вагітна Кайлі Дженнер вирішила засвітити свою дитину: "Це так...".