Відома естрадна співачка, актриса і учасниця українського жіночого гурту "ВІА Гра" Віра Брежнєва зараз на гастролях. Через зради чоловіка Костянтина Меладзе дівчина повністю виснажена і мріє про спокій.

Також сьогодні у співачки важкий робочий понеділок, тому зірка зізнається, що сумує за неспішним відпочинком. Своїми почуттями і бажаннями Віра поділилася на своїй офіційній сторінці в Instagram, за якою стежать 12 млн. шанувальників. Ще селеба згадала, що її чекає попереду дуже цікавий тиждень.

Люблю в понеділок вранці відчувати себе, як на цьому фото.. Спокій-наша сила. 🤍 а тиждень у мене буде дуууже цікавою!

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Багато фанатів відразу звернули увагу на красиву витончену спину співачки і "кинулися" в коментарі писати їй компліменти.

"шикарний вигляд і шикарна фігура"

" як же захотілося бути поруч і взятися за талію...❤️"

"витончено😍 🔥 👏 👏 👏"

"соковита❤️"

Деякі ж підписники вважали за потрібне ділитися своїми думками з приводу понеділками і своїми планами на цей тиждень:

" я люблю понеділки, він у мене вихідний). Мені б Ваш спокій сьогодні, у мене сьогодні вирішується, чи буде допуск до операції або знову перенесуть."

"і мій тиждень буде супер класною 💫 як же я чекаю, щоб цей тиждень пролетіла і скоріше мене розвели з колишнім чоловіком 💃 🏻 💥"

" я теж намагаюся перебувати в спокої ️ ️ і не піддаватися цьому понеділковому кіпішу 🌪 А колеги дивуються і запитують, що я приймаю 😂 "

"Прекрасно, звичайно, відчувати себе, як на цьому фото....я теж це люблю ❤️ але коли у тебе двійнята - ранок трохи відрізняється від того, що на фото🤪 🤪".

Скріншот з Instagram
Скріншот з Instagram

Нагадаємо, що Валерій Меладзе розповів про шлюб з Альбіною Джанабаєвою і "докучання" Кіркорова: "досить, припиняй".

Також, Знай.юа писав, що Віра Брежнєва "висохла" після сварок з Костянтином Меладзе, колишню красуню не впізнати: "одні очі залишилися".