Відомий український артист Віталій Козловський не так давно втратив батька. Чоловік повідав журналістам, що йому допомагає впоратися з цією втратою, і в чому знаходить для себе розраду.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету від програми "Світське життя", що регулярно виходить на телеканалі 1+1, і не змінною ведучою якої вже багато років є Катя Осадча.

Жінка зустріла на одному із заходів Віталій Козловського, і задала ряд питань, які цікавлять громадськість. Не обійшлося і без розмов про втрату батька.

Помер чоловік у віці 75 років, і Віталій Козловський вперше назвав причину смерті свого батька. До цього моменту він відмовлявся про це говорити.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Професійна хвороба, у нього була проблема з легенями, він все життя курив. Тому, люди, не паліть, будь ласка, це дуже шкодить здоров'ю. У нього з легких залишилися шматочки. Подзвонила його сестра і сказала, що він не хрещений і я в останній момент охрестив тата, це відбувалося в палаті реанімації, через деякий час тата не стало" - розповідає артист.

При цьому, він зазначив, що чоловік ніколи не розповідав про свої хвороби, і намагався самостійно з цим впоратися. Він просто довів себе до крайності, і поїхав відразу в лікарню.

Віталій Козловський, фото: Instagram
Віталій Козловський, фото: Instagram

Віталій Козловський хотів, щоб він ще трохи пожив для себе, разом зі своєю коханою жінкою. Також, співакові щиро шкода, що він не встиг обзавестися своєю сім'єю, і батько так і не побачив онуків. Довгий час ця думка не давала спокою.

Справитися з втратою допомогла улюблена робота. Віталій Козловський розповів, що якби не це, то він би збожеволів.

Віталій Козловський, instagram.com/vkozlovskiy/
Віталій Козловський, instagram.com/vkozlovskiy/

"І якось роботи з'явилося настільки багато, що я сам цього не очікував і концерти мене врятували. Концерти - це як ліки" - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Віталій Козловський ошелешив інцидентом на весіллі

Як повідомляв Знай.uа, колишня Козловського Раміна одяглася в біле, не чекаючи весілля

Знай.uа писав, Віталій Козловський показав особистого доктора