Відомий український виконавець, композитор і володар легендарних вусиків Павло Зібров підказав українцям хорошого психолога. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Зібров зазначив, що психологи мають велике значення в житті сучасної людини.

«Друзі, вітаю! Все частіше розумію, що особисті рекомендації дають результат і дійсно допомагають. От і сьогодні дуже хочу познайомити вас та відрекомендувати чарівну дівчину-Катерину @katerina_gordon.psy , дипломованого психолога та професійного психотерапевта, яка має великий досвід успішної роботи», - ділиться легенда української естради.

«Час не стоїть на місці і психологи зараз займають дуже важливу та потрібну нішу! Знаю Катю вже багато років, на моїх очах вона виросла в професійному рівні, тому можу сміливо рекомендувати її послуги», - зазначив вусатий співак.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Дівчина подякувала легендарному виконавцю за рекомендацію.

«Дякую, Павло Миколайовичу!!!!», - написала вона.

«Миколайович, ви найкращий!», - пишуть у коментарях до посту фанати співака.

Нагадаємо, що Павло Зібров обміняв своїх "Мертвих бджіл" на метеликів Анни Трінчер: тепер точно "не гудуть".

Як повідомляв Знай.uа, Павло Зібров зацілував куму Дзідзьо Олю Цибульську, їй сподобалося: "Ні про що не шкодую".

Також портал Знай.uа писав, топ порад Павла Зіброва, як заспокоїти кохану, перевірено на дружині Марині: від шмото-терапії до розмов по душах.