Популярна українська співачка Анастасія Приходько, яка нещодавно стала суддею шоу "Співають всі", опублікувала трепетне відео зі своєю наймолодшою дитиною. На опублікованих в соцмережі Instagram кадрах можна побачити, як Анастасія Приходько грається з сином.

У короткому ролику Анастасія без макіяжу з'являється перед камерою – вона цілує сина, який лежить перед нею, і засинає його ніжними словами. На другому плані можна почути голоси інших дітей і доросла розмова.

"Моя любов! А скільки разів на день ви цілуєте і обіймаєте діток?", - запитала Анастасія у своїх шанувальників в соцмережі.

Їй відповіли, що неможливо зупинити потік ніжних поцілунків, коли бачиш свою дитину.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Неможливо порахувати навіть, це все одно, що вважати зірки", "Постійно цілу і обіймаю, час так швидко летить, і вони так швидко ростуть", "На це відео можна дивитися вічно, так мило!", "Здається, що кожні 5 хвилин, адже вони так швидко ростуть», - зізнаються матусі.

Анастасія Приходько з третьою дитиною / Фото Instagram / @prikhodko_official1
Анастасія Приходько з третьою дитиною / Фото Instagram / @prikhodko_official1

"Солоденький!", "Якщо я не поцемаю, або не помацаю його по маківці (потилиці), то у мене починається паніка... вони ж так швидко ростуть... не встигаєш насолоджуватися!!!", - додають інші.

Раніше повідомляли, Настя Приходько з битою почала кидатися на людей після скандалу на "Співають всі": "Побила Я Олежку".

Як повідомляв Знай.uа, Анастасія Приходько, дзига і Лілія Ребрик висловилися про грудне годування на людях: "а що тут соромитися?".

Знай.uа писав, Анастасія Приходько на шоу" Співають всі "зчепилася з Оленою Філоновою:" головною змією....".