Головна "холостячка" країни поділилася приголомшливим фото. Шанувальники артистки в захваті.

Співачка Злата Огневич, яка стала новою "Холостячкою", показала дивовижний кадр у своєму Instagram.

Пост Злати, скрін Instagram zlata.ognevich
Пост Злати, скрін Instagram zlata.ognevich

Підводна фотографія - не рідкість, проте як же органічно виглядає Злата в летить (або пливе?) рожевій сукні на дні басейну, який використовувала для фотосесії. Завмерла в танцювальній позі, Огневич показала бездоганно стрункі ноги і розкинула руки, як ніби в польоті.

Вона розповіла, що з дитинства закохана у стихію води, і така фотосесія — її мрія, що збулася. Цього літа вона провела незабутні миті з чемпіоном США з фрідайвінгу Андрієм Хветкевичем, який, судячи з усього, і став автором цих кадрів.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Так професійно натягнутий носочок!", "Да...З таким побаченням можна і про розмову забути" - захоплювалися фанати в коментарях.

Нагадаємо, що серцеїдка Огневич у другому сезоні романтичного реаліті "Холостячка" відправила додому вже двох женихів. Першим пішов дитячий тренер з плавання ігор. Він протримався всього тиждень. За його власним визнанням, він прийшов на шоу тільки для того, щоб познайомитися зі Златою. Він запропонував Огневич зустрітися після шоу, але співачка відповіла відмовою, і наречений пішов ні з чим. Під час церемонії роз Огневич дала зрозуміти власнику IT-компанії Євгену, що йому нічого не світить. Зараз за серце артистки борються 14 учасників.

Нагадаємо, раніше" холостячка " Злата Огнєвіч кардинально змінила імідж, від зухвалої іспанки ні сліду: "Дуже ніжна!"

Також "Знай.иа" повідомляв, що "Холостячка" Злата Огнєвіч поскаржилася на жіночу дружбу: "Сподобалися одні й ті ж"

Як повідомляв портал «Знай.иа", Злата Огнєвіч розповіла Каті Осадчій, до яких змін її підштовхнула участь у "Холостячці": "Перебуваю в ..."