Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 315 тисяч осіб.

Протягом багатьох років вона є ведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі. Але зараз мова не піде про її кар'єру, а про дівчину Вікторію, про яку Олена-Крістіна вже якось писала.

Скрін, Instagram Олена-Крістіна Лебідь
Скрін, Instagram Олена-Крістіна Лебідь

Саме цю українцю якось побив до напівсмерті ревнивий колишній хлопець і залишив помирати в квартирі. Згодом Вікторії довелося вчитися заново рухатися і говорити, але ходити можливості вже немає. Хоча все ще йде збір коштів на реабілітацію, яка може допомогти.
Щоб зібрати гроші, дівчина продає все, що робить своїми руками. А Олена-Крістіна прикупила у неї Баламута.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

"А Баламут тепер живе зі мною)) і ми з ним віримо, що дуже скоро Вікторія зможе ПРИЙТИ до нас в гості 😍 своїми ногами!! 👏 👏 👏 Випробувавши те просте щастя, якого її позбавили в один страшний вечір😥", - заявляє телеведуча.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, Олена-Крістіна Лебідь приголомшила зізнанням про жорстоке побиття: кинув на підлозі в калюжі крові

Як повідомляв "Знай.ua", Олена-Крістіна Лебідь показала реакцію на подарунки від Розенка, не стримався навіть собака: "З відвислої щелепи"

Знай.ua писав, Олена-Крістіна Лебідь похвалилася подарунками від кавалерів: "Палиці, пакет від чіпсів і жуйка з асфальту"