Співачка Masha Goya виходить заміж! Причому пропозиція їй було зроблено на сцені "Вечірнього Кварталу". Артистка, яку то записували в переконані холостячки, то приписували роман з продюсером Юрієм Фалесою, похвалилася в своїх Instagram сторіз значним брюликом на кільці. Відразу видно, що наречений забезпечена людина.

Masha Goya, скріншот stories Instagram mashagoya
Masha Goya, скріншот stories Instagram mashagoya

А рік тому в телепередачі "Життя відомих людей (ЖВЛ) Маша проговорилася, що хлопця звуть Артем. Про обранця відомо, що він на два роки молодший знаменитості. Маші зараз 32 роки. Пізніше в Мережу потрапило відео, де прямо на сцені перед глядачами той самий Артем став на одне коліно перед Машею і дістав з кишені заповітну коробочку. Відео не в дуже хорошій якості, проте вгадувалося, що голосиста блондинка плакала від щастя. Залишається побажати молодим довгих років разом і порадіти за артистку.

Пропозиція, скрін Instagram muzvar.ua
Пропозиція, скрін Instagram muzvar.ua

Маша Гойя-це українська співачка. Народилася вона в Кривому Розі. Веде професійну кар'єру з 2009 року. у 2011 році брала участь в шоу "Фабрика зірок 4". Так само вона була учасницею талант-шоу"Голос". У серпні 2014 року, разом з Андрієм Макаревичем та іншими виконавцями виступала на благодійному концерті для біженців із зони АТО в Святогорську.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію
Показати ще

Нагадаємо, раніше Катя Павленко з Go_a вийшла заміж на шоу " Співають всі!": "Так весілля я не уявляла"

Також "Знай.иа" Вікторія Булітко з "Дизель шоу" в черговий раз "вискочила" заміж: "Без діла не сиділа"

Як повідомляв портал «Знай.иа", Наталія Могилевська видала несподіване зізнання учаснику шоу "Співають всі": "Заміж без сумніву"