Відома українська співачка Тіна Кароль частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона чоловік.

Останнім часом виконавиця викладає багато історій. Хоча якось і з'являється в публікаціях в інших профілях. Наприклад, нещодавно, на одному з концертів, Ivan Navi зважився покрутити Тіну Кароль в повітрі серед багатотисячного натовпу.

Скрін, відео YouTube Кароль
Скрін, відео YouTube Кароль

А останньої ночі вітала Олександра Усика із заслуженою перемогою в битві проти Ентоні Джошуа за чотири пояси. Зараз же Тіна виклала 15-секундне відео, в якому нічого не говорить і себе не показує. Кароль опинилася біля паркану зі зростаючими грушами.

Виконавиця спробувала відірвати найбільшу з них, але легко цього зробити не вдалося. Довелося смикнути плід сильніше, щоб він опинився у неї в руці. Потім Тіна Кароль видала коротенький смішок і показала масивний фрукт.

Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories
Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories

Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories
Тіна Кароль, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще
"Інтриги і любов замикають ланцюг, і тільки для тебе кожен мій концерт", - пише вона в найсвіжішій публікації на сторінці. Місце розташування - Нью-Йорк, США.

Нагадаємо, Тіна Кароль зізналася в почуттях невідомому чоловікові, у Балана немає шансів: "Для тебе кожен мій концерт"

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль несподівано показала свою "змійку": "Скоро повинна розлучитися"

Знай.ua писав, Тіна Кароль проміняла потенційного нареченого Ivan Navi на переможного Усика: "Ти сверхкрутой"