Відомий телеведучий масштабних українських шоу "Співають всі!" і "Маска" Володимир Остапчук любить радувати свою значну армію шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежать понад 500 тисяч осіб.

Як відомо, 27 вересня артист святкує свій день народження. Цього року йому виповнюється 37 років. Володимир вирішив провести знаменний день з дружиною Христиною. У своїх Insta Stories він показав привітання від колег і близьких друзів, а також, відео зі святкового сніданку в столичному закладі.

У кадрі подружжя сидить за маленьким затишним столом, і за кращими традиціями Парижа, насолоджуються пишними круасанами і теплим чаєм. Христина і Володимир навіть одяглися у відповідні вишукані вбрання, ніби тільки зійшли з паризького подіуму. На відео пара мило воркує один з одним, демонструючи всю ніжність своїх почуттів.

"Класно, що з тобою ми можемо влаштувати собі Париж навіть у Києві", - написав Володимир.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Володимир Остапчук зміг втілити мрію з новою дружиною: "народять" наступного року

Нагадаємо, дружина Вови Остапчука засвітила свої ідеально стрункі ніжки: "Найкрасивіша пара"

Як повідомляв Знай.uа, дружина Остапчука виправдалася за скандальну вечерю з Філіпом Кіркоровим: "Вова теж..."

Також портал Знай.uа писав, що Вова Остапчук зловив дружину за вечерею з "забороненим" Філіпом Кіркоровим: "Як ти це допустив?"