Відомий український співак, переможець шоу "Х-Фактор" і учасник проекту "Танці з зірками", Mеlovin не надто часто радує шанувальників якимись фотографіями або відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 230 тисяч осіб.

У неділю, 26 вересня 2021 року, відбувся четвертий прямий ефір танцювального шоу "Танці з зірками". Melovin з Єлизаветою Русиною продовжує брати участь на проекті.

Melovin і Русина, скріншот з відео
Melovin і Русина, скріншот з відео

Цього разу хлопець приміряв масивні усища і сфотографувався з телеведучим Юрієм Горбуновим і Євгеном Котом.

"Крутий ефір! Спасибі всім величезне за ваші голоси, любов і підтримку!", - пише Melovin в публікації.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Співак приспустив одну брову, щоб направити всю свою харизму в кадр. Українці захопилися молодими людьми.

Скрін, Instagram Melovin
Скрін, Instagram Melovin

"Мел, ви з Лізою робите цей проект яскравим, барвистим, цікавим❤️", "Ах, який погляд!😍❤ ️", "Класний образ😍🔥", "Вам спасибі за стільки емоцій❤️", "За вами реально цікаво спостерігати!🔥 Найяскравіша і неординарна пара проекту🙌 без вас атмосфера на "Танцях" була б іншою!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, суддя "Танців з зірками" Катерина Кухар постраждала від нападок глядачів - "Пихата і несправедлива"

Як повідомляв "Знай.ua", Melovin на "Танцях з зірками" відростив вуса, як у Зіброва - Кухар не встоїть: "Я зізнаюся тобі в любові..."

Знай.ua писав, Mеlovin після "роману" з Лізою Русиною на "Танці з зірками" переключився на молоденьку співачку: "Захват"