Відома українська балерина, суддя нового сезону проекту "Танці з зірками" Катерина Кухар частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 320 тисяч осіб.

Зараз вона показала кілька фотографій і Відео зі знімального майданчика проекту. На них присутні всі чотири судді четвертого прямого ефіру - Макс Чмеринський, Влад Яма, сама Катерина і запрошена Санта Дімопулос.

Чмерковський, Кухар, Яма, фото: Instagram
Чмерковський, Кухар, Яма, фото: Instagram

"Здавалося, нещодавно був перший ефір, а відтанцювали вже четвертий!🎉 Макарена була, паркет горів, емоції зашкалювали! Дуже цікаво, що ж буде далі!🤩 P.S. А поки, я їду в #турпоукраїні, розклад залишила в актуальних❤️", - пише Катерина Кухар у публікації.

На фотографіях Макс Чмеринський і Санта стримано дивляться прямо в кадр, Дімопулос дозволила собі злегка оголити ніжку. А ось Влад Яма і Катерина зіграли справжню пристрасть. Кухар підняла ніжку і зігнула її в коліні, поки чоловік притримує її однією ручкою.

Влад Яма та Катерина Кухар, фото 1+1
Влад Яма та Катерина Кухар, фото 1+1

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"А далі буде ще цікавіше. Ваше суддівство нам подобається. Якби ви судили мої танці, то я б хотів стати учасником цього шоу", "Через вас багато знайомих не дивляться танці, можна бути жорсткою, але не жорстокою. Справедливою, але не грубою. З почуттям гумору, а не з почуттям переваги. Ви ж балерина, артистка, а не якась шльопанка", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, суддя "Танців з зірками" Катерина Кухар постраждала від нападок глядачів - "Пихата і несправедлива"

Як повідомляв "Знай.ua", суддя "Танці з зірками" Катерина Кухар впала в обійми репера, забувши про чоловіка: "Поганий хлопчик"

Знай.ua писав, Санта Дімопулос сяде в крісло Григорія Чапкіса на "Танці з зірками": "Не пропусти Страсну ніч..."