Відомий український музикант, автор пісень і багатодітний батько Віктор Павлік зрідка радує шанувальників публікаціями в Instagram, де за його життям стежать майже 80 тисяч підписників.

Віктор у багатьох українців асоціюється з популярною донині піснею з сольного альбому "Шикидим", яка в 1997 році принесла йому неймовірний успіх. Творчість артиста досі високо цінується і старшим, і молодим поколіннями.

Цього разу під композицію Павліка станцювала його молоденька фанатка, популярна блогерка в Instagram. У кадрі дівчина енергійно рухається в такт і одночасно випрямляє волосся спеціальним приладдям, також використовуючи його як мікрофон. Варто зазначити, що одягнена дівчина досить відверто - її короткий топ просвічується на грудях і дозволяє побачити шанувальникам все найцікавіше.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Варто нагадати, що син Катерини Репяховой і Віктора Павліка з'явився на світ з ростом 53 см і вагою 3400 грам, на наступний день після свята його дружини, 15 червня. Подружня пара іноді ділиться подробицями буднів щасливих батьків і новинами з життя малюка.

Віктор Павлік та Катя Репяхова, фото з instagram
Віктор Павлік та Катя Репяхова, фото з instagram

Нагадаємо, Віктор Павлік показав, як молода дружина заковтує сосиску: "Смакота"

Як повідомляв Знай.uа, Віктор Павлік "ліпить" з маленького сина свою копію: "Купив на виріст, нехай вчиться"

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Репяхова згадала важкі часи до заміжжя з Віктором Павліком: "Я могла мало"