Відомий український співак Віктор Павлік у якого нещодавно народився син Михайло від дружини Каті Репяхової розповів про стосунки з молодою обраницею та як це стати батьком у зрілому віці.
Про це артист розповів у інтерв'ю Славі Дьоміну у youtube-програмі "Слава+".

Віктор Павлік зізнався, що разом з дружиною живе зараз у зйомній двокімнатній квартирі. Після народження дитини подружжя задумується про розширення своєї житлової площі, проте на придбання власного житла поки що не вистачає коштів.

Катя Репяхова з Віктором Павликом, фото з Instagram
Катя Репяхова з Віктором Павликом, фото з Instagram

"Думаємо, як розширитися, грошей немає, щоб купити дім. Тому ми подумуємо можливо зняти нову квартиру у своєму ж районі", - зізнався Віктор Павлік.

Віктор Павлік також розповів, як це стати батьком у такому зрілому віці. Артист відзначив, що дуже щасливий був стати батьком вчетверте і зазначив, що це "Богом послана дитина".

"Буває дуже дивно, що в мене є внуки, яким мій Михасик є дядя, а вони старші. Давиду вже 12 років, він вже майже мого зросту", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

При цьому Павлік наголосив, що батьківство у молодому та зрілому віці помітно відрізняється. Зараз він більш цінує те що має, і жалкує, що мало був поруч зі своїми старшими дітьми.

"Більше відчувається, що ти тримаєш цей скарб у руках, цей діамант. Хоча всіх дітей люблю, всі мої. Але, ви ж розумієте, що Саша вже дорослий, йому 37 років в нього свої діти, в нього скоро свої внуки будуть. Він життя прожив і він живе його. Звичайно я його люблю як свого сина, але коли тримаєш місячне дитя - руки трясуться, а коли Сашу обіймаю, то руки не трясуться. Я відчуваю, що не додав свого виховання старшим дітям, я був рок-н-рольщиком, постійно гастролі, постійно пиво, квас, горілка", - зазначив він.

Віктор Павлік, скріншот із відео
Віктор Павлік, скріншот із відео

Віктор Павлік в інтерв'ю не оминув і розповідей про своє молоду дружину Катю. При цьому він зазначив, що вони мають багато спільного, хоча між ними 29 років різниці. Найголовніша їх спільна риса - любов до своєї роботи. При цьому додав, що молода дружина робить його значно молодшим.

"Я відчуваю, що спілкуючись з Катьою, знаходячись біля неї, живучи з нею, це все додає мені якихось сил та енергії", - каже він.

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова неодноразово зізнавалася, що у дитинстві вона була фанаткою Віктора Павліка. А вже згодом вона стала його концертним директором та дружиною й народила від нього сина. Віктор Павлік зізнається, що навіть попри велику різниці у віці їм вдається будувати гармонійні стосунки.

"Ми все обговорюємо, і це дуже, дуже класно, дуже добре. Навіть добре те, що вона каже, що гроші, які заробляєш ти, це в сім'ю, те що заробляю я - моє", - підсумував він.

Нагадаємо, що Катерині Репяховій довелося "поневірятися" без Віктора Павліка: "Ми бродячі артисти"

Як повідомляв портал Знай.uа, Катерина Репяхова показала чоловіка, який допомагає їй у важкі хвилини, і це не Віктор Павлік

Раніше ми писали про те, що Катерина Репяхова одяглася в "АТБ": червоні шортики для Віктора Павлика