Популярний російський репер Моргенштерн ще рік тому заявляв, що його бітмейкер Slava Marlow талановитий музикант і переплюне інших артистів. Хлопець дійсно знайшов популярність, випустивши хіт "Снова я напиваюсь".

Однак разом з успіхом і шанувальниками до зірки прийшла затяжна депресія, а також нове кохання. Також Слава встиг прояснити ситуацію з "Відходом від Моргена".

Про це стало відомо завдяки новому випуску відомого російського блогера і журналіста Юрія Дудя в мережі YouTube.

Slava Marlow, скріншот: YouTube
Slava Marlow, скріншот: YouTube

Слава Марлоу, чиє справжнє ім'я Артем Готліб, зізнається, що, знайшовши Популярність, зіткнувся з душевними проблемами. У 21-річного музиканта розвинулася важка депресія. З нею артист бореться за допомогою медикаментів, а також курсів психотерапії.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Я не усвідомлював, що зі мною. У нас в Росії не особливо говорять про ментальне здоров'я і про те, наскільки це важливо. Я думав, що розлитий або в поганому настрої. Нікому ж не поясниш, що з тобою відбувається. Прокидаєшся, а не можеш з ліжка встати, не можеш приготувати собі кашу... мені здавалося, це тимчасово, періодично ставало краще. Але чим більше я тягнув, тим більше це било по макітрі", — говорив він в інтерв'ю Юрію Дудю.

Слава вперше публічно заявив про стосунки із зіркою мережі.

"Я люблю Карину Карамбейбі! Ми зустрічаємося. У якийсь момент я зрозумів, що Карина мені дуже сподобалася. Вона жива людина, яких я давно не бачив у Москві. 17 лютого ми пішли на виступ групи "Френдзона". Я подумав, що зізнаюся в почуттях саме перед концертом. Сказав: "У мене погані новини — здається, ти мені подобаєшся". А вона: "У мене теж — здається, і ти мені", — згадував музикант.

Раніше повідомляли, заборонений Моргенштерн рветься в Україну після інтерв'ю з Гордоном: СБУ напоготові.

Як повідомляв Знай.uа, Моргенштерн після весілля з Діларою залишився в одному драному светрі: "Порвався, потрібен аванс на новий".

Знай.uа писав, репер Face слідом за Morgenshtern зібрався "змістити" Путіна: "Звучить як погроза...".