Відомий український боксер Олександр Усик назвав "трошки хворими" тих, хто критикує спортсменів за фото з представниками Росії.
Так, стало відомо, що володар титулів IBF, IBO, WBA і WBO Олександр Усик відповів журналістам, що думає про тих, хто критикує спортсменів за фотографії з представниками РФ.

"Це хайп. Люди зараз заражені хайпом, хочуть щоб вони говорили, що б про них чули. Я розумію про що ви говорите, але я не хочу рекламувати ніяким чином цих людей. Трошки хворі, що тут зробити", - зазначив Олександр Усик.

Олександр Усик на прес-конференції, скріншот Youtube
Олександр Усик на прес-конференції, скріншот Youtube

Також Олександр Усик прокоментував зірвану трансляцію бою з Джошуа. Боксер зазначив, що приватні спортивні змагання ніяк не належать до держави.

"Якби я працював у цій сфері, я б сказав, що було з трансляцією. Я взагалі вважаю, що приватні спортивні заходи, вони не належать до держави. Але, може бути, якщо якісь представники влади ну прям дуже сильно люблять це і хотіли б це якось показувати, то могли б якось це зробити",-підсумував він.

Нагадавши, що Олександра Усика з теплотою зустріли в Україні після перемоги над Джошуа: "Хочу скоріше до синів і доньки". Олександр Усик повернувся в Україну

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше Знай писав, что Олександр Усик зустрінеться з Ентоні Джошуа у матчі-реванші

Також Знай повідомляв, що Андрій Ярмоленко показав, як вболівав за Олександра Усика на поєдинку з Джошуа: "На фарт!"