Восени 2021 року відбулася довгоочікувана прем'єра другого сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка", головною героїнею якого стала відома співачка Злата Огнєвіч.

Новий сезон шоу підкорив серця тисячі українців і здобув неймовірний успіх. На офіційній сторінці "Холостячки" активно розміщують фрагменти перших випусків, щоб глядачі не забували важливі події любовної історії співачки і всіх учасників шоу. Цього разу опублікували відеозвернення Богдана Коломейка до Злати Огнєвіч.

У кадрі Богдан виглядає сумним, він сильно розкаявся за свої слова, які неприємно здивували артистку на їх груповому побаченні. Нагадаємо, чоловік розповідав артистці про своє не зовсім шанобливе і толерантне ставлення до дівчат. На відео учасник просить вибачення у Злати, не стримуючи сліз.

Відеозвернення не викликало довіри і позитивних емоцій у глядачів. Як вони заявили, - "вони не повірили жодному слову".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що Злата Огнєвіч почала бачити віщі сни на "Холостячку"

Нагадаємо, що учасник шоу "Холостячка" випалив правду Златі Огнєвіч: "Не вийде знайти кохання"

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячка" Злата Огнєвіч опинилася в небезпеці через кохання: могла зламати шию

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка" Злата Огнєвіч кардинально змінила імідж, від зухвалої іспанки ні сліду: "Дуже ніжна!"