Відома українська співачка Злата Огнєвіч стала головною героїнею другого сезону популярного шоу "Холостячка". Дівчина зізналася, що їй було досить складно, адже потрібно було розпізнати, де щирі почуття, а де все таки маска.


"По очах багато чого можна прочитати ,і я щаслива, що тепер мені не потрібно ховати погляд любові, як на цьому фото❤️зізнаюся, мені досить складно, і я зараз не про вибір серед чоловіків... )) я зараз про відкритість і довіру, про те, що потрібно дізнатися один одного ближче за такий короткий термін. Адже, після кожної зустрічі я залишаюся наодинці з собою, сумнівами і десь жіночими страхами: а чи все по-справжньому, щиро з боку чоловіка?",- написала Злата Огнєвіч у своєму instagram.

Скріншот публікації Злати Огнєвіч
Скріншот публікації Злати Огнєвіч

Співачка зазначила, для того, щоб позбутися таких думок дуже важливо опрацювати свої страхи. Адже тоді навіть легке занепокоєння здатне перерости в підвищену тривожність.

"Мій спосіб: розвивати емоційний інтелект, шукати і знаходити ПРИЧИНУ своїх тривог і глибоко опрацьовувати їх. А ще - вести "щоденник емоцій" в особливо гострі 🌶 періоди життя я записую в нього емоції, які протягом дня виникали у мене і аналізую, яким чином ці емоції проявлялися в тілі", - підсумувала вона.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадавши, що учасник " Холостячки "розплакався перед Златою Огнєвіч:"шматок де*мулу". Богдан Коломейко вибачився перед Златою за свої слова у відеозверненні

Як повідомляв Знай.ua , "Холостячка" Злата Огнєвіч розкрила 10 правил сильної жінки: не кожен чоловік витримає

Також Знай.ua писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч почала життя з чистого аркуша