Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію яскравими фото і відео в соцмережі, де за нею стежить 3,7 мільйона чоловік. Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору.

Леся розмістила парочку нових гумористичних роликів зі своїм колегою Романом Міщеряковим, з яким вона разом веде шоу "Пара на мільйон" на Новому каналі.

На відео вони розіграли драматичні сценки під відомі пісні 2000-х років. Перше було записано під хіт групи Непара - Плач і дивись, друге Пара Нормальних - Happy End, третє Подзвони мені, подзвони з фільму Карнавал 1981 року. Шанувальники Лесі оцінили гумор телеведучої і залишили сотні коментарів і позитивних реакцій.

"Взагалі ми з Романом серйозні ведучі реаліті-шоу", - написала Леся Нікітюк.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що самотня Леся Нікітюк поскаржилася на "палицю раз на рік"

Нагадаємо, Леся Нікітюк у чоловічій сорочці і з соковитими губами натякнула на пластику - невже наколола?

Як повідомляв Знай.uа, Леся Нікітюк не може закрити ротик: "Буде ср*ка як у Галі"

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк у прозорій блузці не втрималася за кермом: "Як почухати ціці?"