Популярна українська співачка і дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка зараз виступає під псевдонімом NK, закликала своїх шанувальників починати бадьорий ранок з зарядки. Відповідний пост з'явився в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

"Sporty morning» Спортивний ранок)", - лаконічно підписала вона відео, в якому танцює на тлі спортивного килимка і пари гантелей. При цьому Анастасія знаходить час для того, щоб обійняти і поцілувати свого білого і пухнастого песика.

"Круто! Спасибі, Настя, красуня!", "Спорт і життя в кайф, а не насильства себе, ось це правильно. Вчимося у Вас, Настя», «Настя, чому ти досі не береш участь в танці з зірками?", "Шикарна, підписка! Буду мотивуватися", " Настя ти дуже красива!!! Обожнюю тебе!!!", "Ого, яка красуня спортивна!",- захоплюються фанати.

"Молодець! Ось правильно-гнучке тіло-молоде тіло, я точно знаю. 49 років - на собі все перевіряю", " я теж люблю вранці танцювати. Таким чином піднімається настрій на весь день», - підтримують улюблену виконавицю її шанувальники в коментарях.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Розуму б ще їй...", - невдоволено бурчать ті, кому не до смаку танці Каменських.

Нагадавши, Потап "набрався" комплексів поруч з успішною Настею Каменських і тепер намагається "молодитися": "як підліток"

Як повідомляв Знай.uа, "С * кс": зухвала Настя Каменських заговорила про грандіозні плани на осінь

Також портал Знай.uа писав, що у перерві між концертами Настя Каменських згадала про любов до Потапа: "Так фальшиво..."