Популярна українська співачка, хрещена мама доньки телеведучого Анатолія Анатоліча і його дружини Юли, і якщо вірити чуткам, кохана жінка соліста німецького гурту "Rammstein" Тіля Ліндеманна - Світлана Лобода, продовжує радувати шанувальників яскравими і приємними новинами.

Цього разу Світалана анонсувала щось цікаве. За новою публікацією Світалани в мережі зрозуміло, шанувальники можуть готуватися до новинки, яка повинна вийти 1 жовтня 2021 року.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Світлани Лободи в мережі Instagram.

Публікація Світлани Лободи, скріншот: Instagram
Публікація Світлани Лободи, скріншот: Instagram

Світлана Лобода коротко підписала свіжий знімок: "Americano. 1.10".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

На опублікованому знімку можна помітити грайливу позу Світлани Лободи. Тут зірка постала в чорній вечірній сукні, з червоною ниточкою "удачі" на зап'ясті, і навіть з традиційним кольором волосся - блонді. Свіжий знімок співачки зібрав за кілька годин більше ста тисяч лайків, а також безліч коментарів з компліментами.

Ось, що пишуть Лободі фанати: "Вмикаємо режим очікування!", "Як ми чекали. Яка ви гарна", "Що? Так швидко? Як ми вас любимо", "Коли жінка шикарна, енергетика", "Шалено приємна новина. Чекаємо", "Свєтуля, чекаємо".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Анатолій Анатоліч вибрав хресних для маленького сина: цього разу не Світлана Лобода.

Як повідомляв Знай.uа, Світлана Лобода поставила трирічну доньку на каблуки: привчає з дитинства.

Знай.uа писав, Світлана Лобода переплюнула учасників "Танців з зірками", партнер крутіше Ліндеманна: "Волочкова відпочиває".