Президент України Володимир Зеленський привітав з днем народження колишнього тренера національної збірної з футболу Андрія Шевченка.

У новому пості Зеленський нагадав усім українцям про видатні досягнення Шевченка, про його неймовірний внесок в історію українського футболу. Цього року Андрію виповнюється 45 років, і як зазначив глава держави, це тільки 1-й тайм у футболі. Попереду у спортсмена ще багато перемог, які принесуть йому ще більше успіху. А зараз, Шевченко є одним з найбільш впізнаваних футболістів в країні і за кордоном.

"Бажаю, щоб і подальша гра була так само сповнена успіхів, складалася на твою користь, а отже – на радість усім нам і на славу всій Україні", - побажав Володимир Зеленський.

Користувачі соцмережі і віддані шанувальники Шевченка приєдналися до привітань Зеленського і побажали йому всього найкращого.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Володимир Зеленський "розбудив" всю Україну через перемогу Усика над Джошуа: "Як і повинно бути"

Як повідомляв Знай.uа, Андрію Шевченку вангують місце тренера в київському "Динамо" замість Луческу: вже цієї зими

Також портал Знай.uа писав, що батько Володимира Зеленського поскаржився в Instagram на хейтерів сина: "Називають "злодієм" і "вбивцею"