Відомий український кулінар, бренд-шеф магазину "Good Wine" і суддя проекту "МастерШеф" Володимир Ярославський часто радує аудиторію цікавими рецептами і ділиться своїми кулінарними знаннями в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 200 тисяч чоловік.

Цього разу кулінарний гуру розповів своїй армії шанувальників, як приготувати пишні вареники на пару. Як повідомив Володимир, ці ласощі готувала ще його бабуся, а коли хлопець підріс, навчила і його варити українську національну страву. Шеф зізнався, що йому більше до смаку вареники з цибулею і зі шкварками, але від сметани, яку колись йому давала улюблена бабуся, він не відмовиться.

Для приготування вареників на пару знадобиться мінімум інгредієнтів, а всю покрокову інстукцію Володимир написав у пості і продемонстрував на фото, так що проблем у його шанувальників виникнути не повинно. Також, кулінар поділився своїми маленькими секретами, які точно полегшать весь процес готування.

скріншот з коментарів

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

скріншот з коментарів

Нагадаємо, зірка МастерШеф Вова Ярославський підказав, що приготувати з буряка крім борщу: ідеальна закуска

Як повідомляв Знай.uа, зірка МастерШеф Ярославський дав рецепт борщу смачніше, ніж у Євгена Клопотенка: "гГустий і наваристий"

Також портал Знай.uа писав, як Ектор Хіменес-Браво навчив господинь маринувати огірки в спрайті: хрускіт забезпечений