Відома українська співачка, яка вже довгий час живе і працює в Москві Ані Лорак зізналася, що пробачила свого колишнього чоловіка Мурата Налчаджіоглу.
Так, стало відомо, що Ані Лорак пробачила свого колишнього чоловіка, який зрадив їй. Після важкого розриву пара почала з'являтися разом на людях, передає Телеграм-канал "ЗВЕЗДЕЦ - Новини ШоуБізу".
Однак фанати Ані Лорак не дуже сильно зраділи цим новинам, а також появою пари на людях.

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

"Він зрозумів, хто ти. Курка, що несе золоті яйця, нескінченне джерело його благополуччя, годувальниця. Я б не особливо спокушалася на його рахунок, горбатого могила виправить", - написали віддані фанатки артистці.

Варто нагадати, що Ані Лорак і Мурат Налчаджіоглу офіційно розлучилися в 2019 році, після майже 15 років спільного життя. Причиною розставання пари стала зрада Мурата. Лорак неодноразово зізнавалася що важко переживає розрив з чоловіком.

Скрін, відео YouTube Мурат і Ані Лорак
Скрін, відео YouTube Мурат і Ані Лорак

Пара разом виховує дочку Софію. Мурат Налчаджіоглу заявляє, що постійно спілкується з дочкою, адже впевнений, що дитина не повинна страждати через розлучення батьків.

Нагадавши, що Ані Лорак з ножем "повертається" в Україну: оголена і небезпечна. Ані Лорак опублікувала анонс нового кліпу на своїй сторінці в Instagram

Також Знай повідомляв, що Ані Лорак після розставання з Муратом перетворилася на "пацанку" і відмовилася від макіяжу: "Посміхнися". Українська співачка стала використовувати максимально нетиповий образ.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше Знай писав, що Ані Лорак продовжує розгрібати наслідки скандальної історії з "пластикою" обличчя: