Мюнхенська "Баварія" знищила київське Динамо в матчі Ліги чемпіонів.

Обидві команди зіграли у другому турі групового етапу Ліги чемпіонів. Поєдинок пройшов у Мюнхені на Альянц Арені.

До цього суперники "Динамо" і "Баварія" грали один з одним 10 разів. П'ять разів перемогу святкували мюнхенці, чотири-кияни, один матч закінчився нічиєю.

Однак матч 29 вересня закінчився ще однією поразкою української команди. Більше того, "Баварія" катком пройшлася по "динамівцям"

Німці відкрили рахунок на дванадцятій хвилині через порушення. Роберт Левандовскі виконав пенальті без шансів для Бущана.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Другий гол відбувся на двадцять сьомій хвилині. Німці перехопили атаку динамівців, Мюллер зробив передачу і Левандовскі забив другий гол.

"Динамо", скріншот: YouTube
"Динамо", скріншот: YouTube

Після цього, кияни спробували реабілітуватися: вони почали активніше атакувати і зробили дві заміни в другому таймі. Однак глобально ситуацію це не змінило.

Вже на шістдесят восьмій хвилині Динамо пропустила контратаку півзахисника мюнхенців Сержа Гнабрі. Він без проблем забив третій гол.

Це остаточно демотивувало "киян". Відразу ж після третього голу німців Бущан пропустив неймовірний гол з гострого кута. Автором голу є Лерой Сане, який забив м'яч на 74-ій хвилині.

П'ятий гол трапився на 87 хвилині. Сарр на Павара навісив у штрафну зону. Чупо-Мотінг перестрибнув захисника "динамівців" і поклав м'яч у куточок 5:0.

Раніше повідомляли, Ліга чемпіонів починається: "Динамо "з Циганковим проти" Бенфіки " з Яремчуком, 14 вересня.

Як повідомляв Знай.uа, Динамо-Металіст 1925: повернення Бущана, і Шапаренка на лавці після дебютного голу проти Франції.

Знай.uа писав, зірка" Шахтаря "Тарас Степаненко похвалився сталевими м'язами, як у боксера: "до перемоги".