Відомий український хореограф, суддя популярного шоу "Танці з зірками", ведучий програми "Твій день" на 1+1 і зразковий сім'янин Влад Яма часто радує шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 540 тисяч осіб.

Як відомо, 29 вересня колишній тренер національної збірної з футболу Андрій Шевченко святкує ювілей - цього року легендарному спорстмену виповнюється 45 років. Багато знаменитостей, колег, близьких друзів, і навіть Президент країни Володимир Зеленський, встигли привітати Андрія з радісним днем.

Влад Яма вирішив не відставати і присвятив Шевченку цілий пост, в якому він не тільки висловив найкращі привітання футболісту, а й розповів про зворушливу історію з дня зйомки церемонії нагородження "Національної легенди України" в Маріїнському палаці, яка відбулася у серпні.

"Я стояв за сценою, повторював свою промову і дуже хвилювався. Не кожен день треба виступати перед величезною кількістю поважних людей на чолі з Президентом. Раптом мені на плече впала чиясь рука і я почув спокійне: "Влад, не волнуйся, всё будет в порядке", - поділився історією Влад Яма.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Володимир Зеленський привітав Андрія Шевченка з 45-річчям: "Це тільки 1-й тайм"

Як повідомляв Знай.uа, Влад Яма разом з дружиною Лілією довів до знемоги досвідченого красеня: "Швидку викликаємо"

Також портал Знай.uа писав, що Влад Яма з дружиною влаштували еротику в джакузі з шампанським: сина попросили "погуляти"