У маршрутки відлетіло колесо, кадр з відео
У маршрутки відлетіло колесо, кадр з відео

У маршрутці на ходу відвалилося два колеса: "Ви приїхали, з вас 8 гривень"

У Полтаві в маршрутці з пасажирами на ходу відвалилося два колеса, а сам транспортний засіб дивом не спричинив дорожньо-транспортну пригоду. У якийсь момент у транспортного засобу відвалюється два колеса, одне з яких котиться вперед, обганяючи саму маршрутку, яка не відразу зупиняється.

Скрін, відео YouTube учитель
Скрін, відео YouTube учитель

День вчителя: привітання у листівках, віршах, прозі та смс

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Вже незабаром на всіх школярів і педагогів чекає традиційне чудове осіннє свято - День вчителя. Портал Знай.UA разом з нашими друзями Moonzori підготували добірку святкових привітань у листівках, прозі та віршах. Виберіть те, що найкраще підійде саме вашому улюбленому вчителю!

Баварія. Фото: football.ua
Баварія. Фото: football.ua
Баварія. Фото: football.ua

Баварія не залишила каменя на камені від Динамо: який біль, 5:0

Мюнхенська "Баварія" знищила київське Динамо в матчі Ліги чемпіонів. Обидві команди зіграли у другому турі групового етапу Ліги чемпіонів. Поєдинок пройшов у Мюнхені на Альянц Арені.

Пенсіонери, кадр з відео
Пенсіонери, кадр з відео

Місія вижити на нікчемні 2000: поневіряння українських пенсіонерів показали вбивчим кадром

Українським пенсіонерам непросто вижити на мізерні пенсії, які отримують більшість з них. Через це їм доводиться викручуватися всіма можливими способами, щоб вижити. Багато стареньких беруться чимось торгувати, збирають макулатуру, пляшки. Інші ж влаштовуються двірниками або сторожами незважаючи на свій вік і проблеми зі здоров'ям.

Оля Цибульська, фото з Instagram
Оля Цибульська, фото з Instagram

Радісна Оля Цибульська "втекла" від чоловіка і сина

Артистка розмістила короткий ролик в Insta Stories, на якому повідомила своїм шанувальникам, що вона успішно дісталася до Львова. Раніше вона запрошувала всіх слухачів на сольний концерт в Оперному театрі 29 вересня, о 19:00. У кадрі задоволена і радісна Оля сидить на пасажирському місці в салоні літака і корчить смішні пики, підспівуючи під завзяту звучну пісню.